Jan 11

2016, nu kör vi!

by Linnea Werlid in Uncategorized 0 comments 2299

Nu är vi inne i ett nytt år och mycket är på gång inom Svenska med baby. Som vi berättade före jul kommer vi under våren att starta ny verksamhet i Hässelby Gård, Lidköping, Mölndal, Norrköping, Orminge och Västerås och fler nystarter är på gång under året. Aktuellt program finns alltid här på vår webbsida. Du kan också följa Svenska med baby på Facebook för att få information om vad som är på gång.

Du som är föräldraledig är varmt välkommen att vara med i våra öppna föräldragrupper, tillsammans med ditt barn. Du är med när det passar dig och du behöver inte anmäla dig i förväg. Vi bygger träffarna kring olika teman och samlar föräldrar och barn från olika bostadsområden. Kom om du pratar flytande svenska eller om du ännu inte kan ett ord. Alla är välkomna och vi ser fram emot att träffa just Dig!

På några orter kan du även under våren delta i ”Aktiviteter med baby” där du kan upptäcka nya delar av stan och delta i roliga aktiviteter. Information får du via ledarna i din grupp. För att du ska kunna vara med hos oss när föräldraledigheten är slut och barnen blir äldre, fortsätter vi även att bjuda in till Familjelördagar i Rågsved en lördag i månaden. Hela familjen är välkommen på roliga aktiviteter, gratis och utan föranmälan.

I Stockholm hoppas vi att du vill fira in våren 2016 tillsammans med oss, tisdag 19 januari klockan 11.30-13.00 på Flemingsbergs Familjecentral. Varmt välkomna är föräldrar och barn – och alla andra som vill fira med oss! Läs mer här.

Varmt välkommen till Svenska med baby under 2016!

Svenska med baby-teamet

Genom Anna Jansson Libietis, verksamhetschef

Sorry, the comment form is closed at this time.