fbpx

Engagera dig

Svenska med babys verksamhet bygger till stor del på ideellt engagemang. Engagera dig som gruppledare under den period du har möjlighet att vara med. Vi har gjort en stor del av förarbetet – och finns givetvis med som stöd på vägen! Vi ser gärna att flera personer delar på uppdragen och söker därför alltid fler engagerade.

 

Gruppledare

Träffarna fungerar framförallt som en mötesplats för kontaktskapande och ömsesidigt erfarenhetsbyte, men byggs ofta upp kring olika teman. Innehåll och aktiviteter anpassas efter gruppens storlek, språknivå och intressen. Upplägget är enkelt och tanken är att en ska kunna leda träffarna med sin egen bebis på armen.

Som gruppledare är du med och planerar innehåll i och leder någon av Svenska med babys öppna föräldragrupper. Vi strävar efter att ha flera ledare per grupp och att dela ansvaret mellan oss. Grupperna träffas 1,5 timme i veckan under terminerna, under dagtid på vardagar. Du är med i den utsträckning du har möjlighet.

Som gruppledare får du:

– En rolig och utvecklande erfarenhet, tillsammans med ditt barn
– Träffa andra föräldralediga med olika bakgrunder
– Introduktionsutbildning
– Stödmaterial med bl.a. checklistor och förslag på teman
– Medarrangörer som stöd och som backup om du får förhinder

Intresserad? Kul! Hör av dig med frågor och anmäla ditt intresse här

 

Aktivitetsledare

Vill du vara med och arrangera våra helgaktiviteter? För er som arbetar på veckodagar finns möjligheten at vara med och arrangera våra ”Familjelördagar”.  Förutom att aktiviteterna sker på helger så förväntar vi  oss och erbjuder i princip samma sak som för veckoträffarna. Se ovan.

Intresserad? Kul! Hör av dig med frågor och anmäl ditt intresse till: Intresseanmälan aktivitetsledare