fbpx
Mar 31

Det går bra nu!

by Linnea Werlid in Uncategorized 0 comments 2491

Halvvägs in i terminen är våra grupper i full gång och på kansliet jobbar vi vidare med att ständigt utveckla och förbättra verksamheten. Vi är otroligt glada över det stora engagemang som finns ute i våra grupper och därför tänkte vi passa på att lyfta några siffror från höstens deltagarenkät som gör oss lite extra stolta.

97% av våra deltagare skulle rekommendera Svenska med baby till andra. (Kan inte låta bli att göra ett litet tankeexperiment här. I snitt har vi över 150 vuxna besökare per vecka på våra veckoträffar. Om alla dessa tipsade två vänner var om att börja på Svenska med baby och dessa i sin tur tipsade ytterligare två personer så skulle vi få över 1 000 besökare i veckan)!

94% av deltagarna som inte är födda i Sverige och som anser sig behöva det, tycker att de har fått möjlighet att träna svenska på våra träffar.

85% känner att de bidrar till ett mer öppet Sverige genom att delta i Svenska med baby och 75% av deltagarna anser att de har lärt sig något nytt om andra kulturer än sin egen.

Sist men inte minst är vi väldigt glada över att 82% av de som har varit på Svenska med baby mer än en gång anser att de ha lärt känna nya personer. Hurra!

Totalt är vi uppe i över 15 000 besök och våra deltagare har ursprung i över 70 olika länder. Vi bedriver nu verksamhet i 18 kommuner och fler är på gång. Så glöm inte att följa oss på Facebook för de senaste nyheterna, men framför allt – fortsätt att engagera er; som deltagare, gruppledare, medarrangör eller partner – utan er skulle vi inte kunna göra det här!

tulip-271352__180

Sorry, the comment form is closed at this time.