fbpx
Sep 17

Kick-off Göteborg

by admin in Uncategorized 0 comments 2355

Oj, vilken varm känsla jag hade i magen när jag vaknade i morse! i går hade vi nämligen kick-off för Svenska med baby i Göteborg och det kom runt 150 glada, nyfikna och peppade besökare. Vilken uppslutning! Besökarna kom alla delar av Göteborg och till och med från Alingsås och Trollhättan. Fantastiskt roligt. Tack alla som hjälp till att sprida budskapet.

Doulorna på Mammaforum där vi hade kick-offen hade fixat mat med ursprung i olika länder, både egenlagad och beställd från favoritrestauranger. Besökarna, både stora och små, åt med god aptit efter en sångstund ledd av Doulan Dagmara och hennes två flickor.

Under kick-offen fick vår samarbetspartner i Västra Götaland, Sensus, även chansen att uppmärksamma att Födelsehuset/doula kulturtolk, som fick priset årets folkbildare. Det känns tryggt att veta att vi samarbetar med de bästa!
Nej, nu får jag sluta skriva för det är dags att börja boka möten med alla er som ville veta mer om Svenska med baby och hur vi kan samarbeta, engagera oss och skapa nya möten människor emellan. Det ska bli ett sant nöje. Vi hörs och syns!

Vill ni höra mer om Svenska med Baby, kan ni lyssna på intervjun med mig i P4 Göteborgs morgonprogram här.

 

Jeanette Kern
Verksamhetsutvecklare Västra Götaland

Det är mysigt med sångstund.

Det är mysigt med sångstund.

ca 150 personer blev vi.

ca 150 personer blev vi.

Det var god mat tyckte de flesta.

Det var god mat tyckte de flesta.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.