Var med och gör skillnad!

Just du kan se till att fler barn och föräldrar får ta del av Svenska med baby. Varmt välkommen att kontakta oss för att diskutera just ditt engagemang i Svenska med baby!


Stötta oss? Bli partner!

Svenska med baby finansieras genom stöd från och samarbeten med offentlig sektor, stiftelser, fonder, företag och organisationer. Ni kan bistå Svenska med baby ekonomisk samt genom er kompetens och era kanaler. Vi skräddarsyr samarbetet, utifrån era önskemål. Ni är med och gör skillnad.


Samarbeta? Bli medarrangör!

Svenska med baby genomförs i nära samarbete med lokala aktörer såsom bibliotek och öppna förskolor. Vill Ni vara med och arrangera Svenska med baby och bidra till att skapa en långsiktig verksamhet? Vill Ni hjälpa oss nå ut till fler barn och föräldrar eller arrangera en aktivitet för våra deltagare? Vi hjälper till med arrangemanget – och har konkreta checklistor till er hjälp!


Inspiration? Boka en föreläsning!

Behöver Ni inspiration till företagskickoffen, föräldraträffen eller inför Er verksamhetsplanering? Vill Ni ha hjälp med att identifiera fördelarna med mångfald, nya möten och Ert engagemang i Svenska med baby? Boka en föreläsning eller workshop – vi skräddarsyr innehållet efter Era önskemål!


Huvudpartner

Svenska med baby är en del av föreningen Internationella Bekantskaper. Huvudpartner är Axfoundation och verksamheten drivs med stöd av medel ur Allmänna Arvsfonden.


Övriga partner

Stockholms stad, Botkyrka och Nacka kommun, Kronprinsessparets stiftelseSparbanksstiftelsen Första, SensusJusek, Skandias Idéer för livet, Folksam, Center för Socialt Enteprenörskap Sverige, Centrum för samhällsorientering samt SFI-centrum Stockholm.

 

TACK! Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt.

 

11709232_790585024373702_7838373769800256139_n  Logga Axfoundation       ARV_logo_CMYK