fbpx
Feb 04

Säg hej till Yen-Bee, gruppledare i Kista!

by Linnea Werlid in Uncategorized 0 comments 2727

Jag heter Yen-Bee och jag har bott i Sverige i fem år. Min erfarenhet av Svenska med baby på Kista bibliotek började i slutet av 2012. Jag hade hört talas om Svenska med baby från min vän Kaarina som hade sagt att det verkade vara jättebra där med andra mammor och små barn. Svenska med baby gav mig (blivande mamma samt nyanländ) möjlighet att skapa nya kontakter, förbättra språket och lära mig mer av det svenska samhället. Jag blev så glad och kände mig lättad över att jag fick diskutera min främsta rädsla, till exempel sömn och amning, med erfarna mammor. Jag var också tacksam för att de delade med sig av sån visdom och klokhet. Vi hela familjen hade roliga stunder. Vi gjorde en utflykt till Ulriksdal slott tillsammans och vi njöt av den vackra naturen med vidsträckt utsikt.

Men även när min dotter hade börjat på dagis så fortsatte jag att delta på Svenska med baby på Kistas bibliotek. Dels för att träna min svenska och dels för att träffa andra mammor. Med glädje och självförtroende tänker jag avveckla mig från att vara deltagare till att bli gruppledare vårtermin 2016.

Yen-Bee

Sorry, the comment form is closed at this time.