Pappaträffar

Vill du också träffa andra pappor? På våra pappaträffar träffas pappor med olika bakgrund tillsammans med sina barn. Vi gör roliga aktiviteter tillsammans, samtalar och fikar. Träffarna riktar sig till nyanlända, utlandsfödda och etablerade småbarnspappor och barn 0-5 år.

Hur går träffarna till?

Träffarna leds av våra engagerade gruppledare som är utbildade i att hålla pappaträffar.

Vi fikar alltid, hittar på roliga saker tillsammans med barnen och (i den mån det går med små barn) samtalar vi om allt som rör föräldraskap, utbyter erfarenheter och stöttar varandra i föräldrarollen. Varje träff har ett särskilt tema som vi samtalar lite extra om och samtalen leds av vår gruppledare på plats.

 

Träffarna är 1,5 timme och du behöver inte anmäla dig. Våra träffar är alltid gratis. Det finns inget krav på att delta på alla träffar, du kommer när det passar dig och ditt barn allra bäst.

Pappaträffarna är ett två års projekt som vi gör tillsammans med MÄN och med stöd från Postkodstiftelsen. Syftet är att genom möten och samtal med andra pappor bidra till trygghet i föräldraskapet och på sätt bidra till ett mer jämställt föräldraskap.

Kom till en pappaträff!

Tillsammans med organisationen MÄN ordnar vi pappaträffar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Träffarna riktar sig till nyanlända, utlandsfödda och etablerade småbarnspappor och barn. Tillsammans motverkar vi segregationen. 

Bli gruppledare!

 Vill du leda en av våra pappaträffar? Vi anordnar pappaträffar på våren och på hösten. Du får en introduktionsutbildning, stödmaterial, förslag på teman och innehåll. Du får stöd av oss under hela terminen. Vid terminen slut för du ett fint diplom, massor av kunskap och nya vänner.

Gå med i vår pappagrupp på Facebook eller kontakta vår samordnare Virgilio Vasquez vid frågor, välkommen att mejla virgilio@svenskamedbaby.se

Pappalördag-Malmö

För alla pappor och barn

Lördagar: 8 okrober och 12 november

Klockan: 13.00 – 15.00

 

Allt genom Svenska med baby är alltid gratis.

Pappalördag-Göteborg

För alla pappor och barn

Aktivitet på  Världskulturmuseet  

Lördag: 3 september

Klockan: 11.00 – 13.00. Anmälningslänk kommer! Håll utkik här och i våra sociala medier. 

Allt genom Svenska med baby är alltid gratis.

 

Aktivitet med baby för pappor

För alla pappor och barn 0–2 år

Dansmuseet – vecka 37 (torsdagen den 15 september), kl. 10.0 – 12.00.

Historiska museet – vecka 42 (onsdagen 19 oktober), kl. 10.00 – 12.00 

 

 

Vi välkomnar alla pappor och små barn till våra träffar!

Translate »

Pin It on Pinterest