Vad kul att du vill bli medlem

Vi behöver dig som medlem i Svenska med baby. Det är gratis och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap. Du hjälper oss också att bli starkare som organisation. Det är viktigt att vi står enade för att skapa ett samhälle där alla barn kan växa upp i trygghet och omtanke, och där föräldrar och familjer är inkluderade i ett öppet och jämlikt samhälle. Att vi är många som stödjer vår gemensamma vision är också av betydelse när vi till exempel vill träffa politiker för att lyfta frågor som är betydelsefulla för vår målgrupp.

Shaqaale iyo naag uur leh oo hadlaya.

Var med och skapa förändring!

Som medlem väljer du själv hur mycket du vill engagera dig. Många väljer att bara skriva in sig som medlem för att de vet att det är bra för oss. Andra vill bli lite mer aktiva och kanske kommer och besöker oss på kansliet (vi har särskilda dagar för det) eller är med på årsstämman och röstar om beslut som organisationen ska ta. 

Många i Sverige är med i föreningar, det kanske är barnens fotbollsklubb, en bostadsrättsförening, ett fackförbund eller en liten intresseorganisation. Det är bra och roligt att lära sig hur det går till i en förening. En gång om året anordnar vi en digital träff för alla som vill lära sig lite om vad det innebär att vara med i en förening. Är du medlem hos oss blir du inbjuden.

Hur du än väljer att vara medlem är vi tacksamma över ditt stöd. Varmt välkommen!



Bli medlem på Svenska med baby

Fyll i formuläret nedan för att bli medlem och visa ditt stöd. Vi använder uppgifter om kön för att se hur fördelningen ser ut bland medlemmarna.