Medlemskap

Tillsammans med barnen bryter vi segregationen

Medlem i Svenska med baby

 

Bli en del av Svenska med baby och stöd vårt arbete för ett inkluderande och tryggt samhälle för alla. Som medlem har rösträtt vid årsmötet och får uppdateringar via vårt nyhetsbrev. Du bidrar även till att stärka vår organisation: ju fler medlemmar vi blir desto större möjligheter har vi att påverka vår omvärld. Vi strävar efter att skapa en miljö där alla barn kan växa upp med trygghet och omtanke, där föräldrar och familjer inkluderas i ett öppet och rättvist samhälle.

Du kan också vara engagerad på ett personligt plan genom att sprida information om vår verksamhet på sociala medier eller genom att hjälpa till med affischering av våra föräldragrupper. Tveka inte att höra av dig om du har några tankar kring hur du kan bidra.

Det är kostnadsfritt att vara medlem, och du kan avsluta ditt medlemskap när som helst genom att kontakta medlem@svenskamedbaby.se. Genom att registrera dig godkänner du vår integritetspolicy och att vi följer dataskyddslagstiftningen (GDPR). Om du behöver ändra några uppgifter, vänligen mejla till medlem@svenskamedbaby.se.

Fyll i formuläret nedan för att bli medlem och visa ditt stöd. Tack! Vi använder uppgifter om kön för att se hur fördelningen ser ut bland medlemmarna.

7 + 3 =

Pin It on Pinterest