Medlemskap

Tillsammans med barnen bryter vi segregationen

Bli medlem i Svenska med baby

Vill du visa ditt stöd för vårt viktiga arbete för ett öppnare och tryggare Sverige för alla? Vill du engagera dig på din egen nivå? Delar du våra värderingar om allas lika värde och delaktighet i samhället, fritt från segregation och utanförskap? Då är du varmt välkommen att bli medlem i Svenska med baby!

Som medlem är du med och stärker verksamheten och har rösträtt vid årsmötet. Du får även vårt nyhetsbrev och våra nyhetsutskick med det senaste från Svenska med baby.

Svenska med baby vill att alla barn ska växa upp i en omgivning formad av trygghet och omtanke, där föräldrar och familjer är inkluderade i ett öppet och jämlikt samhälle.

Det personliga engagemanget

Ett enkelt sätt att vara engagerad i Svenska med baby är att sprida information om verksamheten på social media. Som medlem kan du även hjälpa till att sprida information om våra föräldragrupper genom lokal affischering via ett kommunikationskitt som vi skickar ut. Som medlem kan du även komma med egna idéer om hur ditt engagemang skulle kunna se ut och hur du kan bidra, hör av dig till oss då. Här är fler sätt du kan visa ditt engagemang på.

Ingen medlemsavgift

Medlemskapet är gratis! Du kan avregistrera ditt medlemskap när som helst genom att skicka ett mail till medlem@svenskamedbaby.se

Lagring av personuppgifter

Genom att registrera ditt medlemskap till oss godkänner du vår integritetspolicy och att vi sparar dina uppgifter i enlighet med dataskyddslagstiftningen (GDPR).

Ändring av uppgifter?

Om du vill ändra några uppgifter kopplat till ditt medlemskap är du välkommen att mejla till medlem@svenskamedbaby.se

 

Bli medlem! Fyll i formuläret nedan för att visa ditt stöd och engagemang. Tack!

Det är helt frivillig att fylla i ”kön”. Vi använder uppgiften för att vi vill se hur spridningen ser ut bland medlemmarna.

6 + 2 =

Pin It on Pinterest