Medlemskap

Bli medlem i Svenska med baby

Tillsammans blir vi starkare! Vill du visa ditt stöd för vårt viktiga arbete för ett öppnare och tryggare Sverige för alla? Vill du engagera dig på din egen nivå? Delar du våra värderingar om allas lika värde och delaktighet i samhället, fritt från segregation och utanförskap? Då är du varmt välkommen att bli medlem i Svenska med baby!

Som medlem är du med och stärker verksamheten och har rösträtt vid årsmötet. Du får även vårt nyhetsbrev och våra nyhetsutskick med det senaste från Svenska med baby.

Svenska med baby tror på ett öppet samhälle, där föräldrar och barn med olika bakgrund möts i vardagen och alla är inkluderade, delaktiga och välkomna.

Det personliga engagemanget

Svenska med babys verksamhet leds till stor del av volontärer som varje termin gör fantastiska insatser. Vi terminsstart söker vi alltid nya gruppledare till våra föräldragrupper runt om i landet Hör av dig till oss om det låter lockande också för dig! Ett annat, enkelt sätt att vara engagerad i Svenska med baby är att sprida information om verksamheten på social media. Som medlem kan du även hjälpa till att sprida information om våra föräldragrupper genom lokal affischering via ett kommunikationskitt som vi skickar ut. Här är fler sätt du kan visa ditt engagemang på.

Ingen medlemsavgift

Medlemskapet löper per kalenderår och är gratis! När det är dags att förnya får du information om det till din mejl.

Lagring av personuppgifter

Genom att registrera ditt medlemskap till oss godkänner du vår integritetspolicy och att vi sparar dina uppgifter i enlighet med dataskyddslagstiftningen (GDPR).

Ändring av uppgifter?

Om du vill ändra några uppgifter kopplat till ditt medlemskap är du välkommen att mejla till medlem@svenskamedbaby.se

 

Bli medlem! Fyll i formuläret nedan för att visa ditt stöd och engagemang. Tack!

Det är helt frivillig att fylla i “kön”. Vi använder uppgiften för att vi vill se hur spridningen ser ut bland medlemmarna.

3 + 5 =

Translate »

Pin It on Pinterest