Jacqueline Montenegro Fuentes och dottern Isabella, gruppledare i Angered VT 2019.

Jacqueline satt och tittade igenom sitt Facebook flöde och fick syn på en annons om att Svenska med baby sökte gruppledare.

” Jag klickade på Facebook annonsen, och tyckte att det verkade jättekul, jag tvekade inte och anmälde intresse, du kontaktade mig och här sitter jag idag! ”

Jacqueline är född och uppväxt i Sverige, men hennes föräldrar är från Chile, och barnens pappa har en förälder från Peru och en från Bolivia.  Erfarenheten av flera olika kulturer samt den hon fått som tvåbarnsmamma och mammabloggare är något hon kände att hon ville dela med sig av. 

” Som gruppledare har jag kunnat ge föräldrar information jag önskar att jag hade fått som nybliven mamma”

Hon tror att det gör en skillnad för Isabella att vara med sin mamma på Svenska med baby träffarna.

” Det här kommer påverka hennes utveckling bra och för min del att jag får komma ut och träffa andra föräldrar och att jag kan bidra med någonting. Jag tror att jag bara blir en gladare mamma, och en glad mamma blir en glad bebis.  Vi kommer att bidra och vi kommer att må mycket bättre ”.

Vill du också blir gruppledare? Anmäl ditt intresse här!

Pin It on Pinterest

Share This