Jobba hos oss

Svenska med baby söker praktikanter

Svenska med baby skapar unika mötesplatser för små barn och deras vuxna i syfte att bryta segregation och underlätta etableringen för småbarnsfamiljer som är nya i Sverige. Vill du vara med och kommunicera och driva detta arbete framåt? Då är du välkommen att söka praktikplats hos oss!

Som praktikant kommer du att ta del av och bidra till vårt kommunikationsarbete, men även få kunskap och bidra till verksamheten i stort. Du kommer att jobba nära vår kommunikatör men även samarbeta med verksamhetsutvecklarna och samordningsteamet.

Uppgifter under praktiken kan bland annat innefatta producera innehåll till sociala medier, driva kampanjer från idé till genomförande, producera informationsmaterial, skriva för press och pressarbete, nyhetsbrev samt rörlig produktion.

Vi söker dig som studerar kommunikation, marknadsföring, journalistik eller annan relevant utbildning. Vi ser gärna att du gillar högt tempo, är prestigelös och kreativ.

Praktiken är helt tid från januari och maj 2023, exakta veckor är flexibelt.
Praktiken är oavlönad, därför är det krav att du har studielån eller motsvarande samt är försäkrad via dina studier.

Vi sitter i Bagarmossen i Stockholm. Vi lovar dig en välkomnande och utvecklande miljö där du tillsammans med oss andra på kansliet, våra samarbetspartners och volontärer kan bidra till ett inkluderande, jämlikt och öppet samhälle. Du kommer få möjlighet att få inblick i alla delar av vår kommunikation och bidra där din kunskap och ditt intresse finns.

Låter detta intressant? Skicka då ditt CV och personligt brev till alberto@svenskamedbaby.se. Vi rekryterar löpande, sista ansökningsdatum 1 december.

Pin It on Pinterest