Jobba Hos Oss

Svenska med baby söker en engagerad samordnare

Svenska med baby är en ideell organisation som grundades år 2012. Organisationen tror på ett öppet samhälle, där föräldrar och barn med olika bakgrund och kultur möts naturligt i vardagen och nya svenskar känner sig inkluderade, delaktiga och välkomna. Genom öppna föräldragrupper och gemensamma aktiviteter för nya och etablerade svenskar skapar vi mötesplatser där deltagarna får möjlighet att lära av varandras bakgrunder och erfarenheter, med barnen som den gemensamma nämnaren. Organisation har idag verksamhet i 11 kommuner runt om i Sverige med kansliet i Norrsken House i Stockholm.

Om tjänsten
Som samordnare får du en omväxlande roll i en spännande organisation under utveckling. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med organisationens andra samordnare men ansvarar för ett antal egna grupper. Detta innefattar att rekrytera ideellt engagerade gruppledare och deltagare till verksamheten.  Du håller kontakten med våra lokala medarrangörer och utbildar, följer upp och stöttar både medarrangörer och volontärer under terminen.  Samt ansvarar för att anordna och boka aktiviteter till grupperna. Arbetet är förlagt på dagtid men vissa kvälls- och helgträffar förekommer. Tjänsten innefattar resor över hela Sverige

Profil
Vi söker en engagerad och social person som trivs med att tala inför en grupp. Du gillar utmaningar och att skapa nya kontakter samt har erfarenhet av samverkan med olika typer av partner. Du talar och skriver svenska obehindrat. Det är merit om du behärskar andra språk som arabiska, somaliska eller tigrinska. Du är en doer som tar tag i och genomför uppgifter. Vi ser gärna att du har haft ett ideellt engagemang och att du är en van dator användare och kan Officepaketet

Tillträde
Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid till 2020-08-31 och vi tillämpar provanställning. Tillträde i januari. Tjänsten är förlagd till Stockholm.

Ansökan:
Skicka CV och personligt brev till nashua@svenskamedbaby.se, ange ”samordnare” i ämnesraden och på ansökan. Sök så snart som möjligt.  Intervjuer sker löpande.

För frågor om tjänsten kontakta: Nashua Mouaid, samordnare och verksamhetansvarig, nashua@svenskamedbaby.se

Translate »