Pappaträffar

Vi välkomnar alla små barn och deras pappor till våra träffar i Stockholmsområdet!

Här träffas pappor med olika bakgrund tillsammans med sina barn. Under pappaträffarna får du möjlighet att delta i roliga och kostnadsfria aktiviteter tillsammans med ditt barn och samtala med andra pappor utifrån olika teman. Träffarna riktar sig till nyanlända, utlandsfödda och småbarnspappor födda i Sverige och deras barn 0–5 år. Tillsammans motverkar vi segregationen. 

Gå med i vår pappagrupp på Facebook . Du är också alltid välkommen att kontakta vår samordnare Sayed Muhammad Jalil: sayed@svenskamedbaby.se 

Bli volontär för att leda pappaträffar!

Vill du leda en av våra pappaträffar? Då få du gå vår gruppledarutbildning så du känner dig trygg i rollen. När du leder träffarna använder du vårt material med teman och aktiviteter, självklart har du stöd av oss under hela terminen. Du får ett diplom, massor av kunskap och nya vänner. Att ha engagerat sig som volontär är dessutom en bra merit när du söker jobb.

Delta med ditt barn i pappaträffarna? 

Träffarna är 1,5 – 2 timmar och leds av våra engagerade gruppledare som är utbildade i att hålla pappaträffar. Vi fikar alltid, hittar på roliga saker tillsammans med barnen, samtalar och utbyter erfarenheter om bland annat föräldraskap. Det är också ett utmärkt tillfälle att öva på att prata svenska för dig som behöver. Du kommer de träffar som passar dig och ditt barn.

Tack för den här hösten och varmt välkomna till våra pappaträffar våren 2024!

Här nedan kan du hitta information om våra pappaträffar.

Fisksätra

För alla pappor och barn 0-5 år
Öppna förskolan i Fisksätra
(Fisksätra torg 20)

 

Skärholmen

För alla pappor och barn 0-5 år
Folk Skärholmen

(Bodholmsgången 15)

 

 

Blackeberg

För alla pappor och barn 0-5 år
Blackebergs bibliotek
(Blackebergsplan 5)

 Nyhet

Under våren 2024 kommer vi att introducera två nya grupper i Hässelby och Vällingby. Fler detaljer angående tid och plats kommer senare.

 

Hässelby

För alla pappor och barn 0-5 år
Mer information kommer inom kort.

 

 

Vällingby

För alla pappor och barn 0-5 år
Mer information kommer inom kort.

 

 

Pappaträffarna med Svenska med baby finansieras med stöd av Länsstyrelsen Stockholm

Pin It on Pinterest