Marcela är medlem i Svenska med baby och är ideellt engagerad, här med dottern Luciana.

Marcela hade bott i Sverige i 1 år och sex månader när hon blev medlem i Svenska med baby och tog initiativet till att engagera sig volontärt.

”Jag började engagera mig volontärt för Svenska med baby med annonser på sociala medier och jag är jätteglad att kunna säga att jag och min bebis Luciana älskar och stödjer Svenska med babys mission.”

Marcela var först deltagare på föräldragruppen i Nacka.

”Min dotter Luciana och jag hade chansen att delta på öppna föräldragruppen i Nacka i februari innan covid-pandemin slog till. Där träffade vi en helt underbar mamma och hennes bebis. Det var där som jag och Luciana började att älska den kärlek som sprids mellan föräldrar och barn med olika bakgrund genom träffarna på Svenska med baby.”

”Få använda mina kunskaper i sociala medier i ett gott syfte”

”Inte nog med att jag fick möjlighet att träffa en av mina bästa vänner och hennes bebis genom öppna föräldragruppen så har Svenska med baby även gett mig möjligheten att få använda mina kunskaper i sociala medier i ett gott syfte. På ett sätt har min tid som volontär varit en ingång till arbetsmarknaden i Sverige inom mitt område.”

Innan Marcela flyttade till Sverige och blev föräldraledig arbetade hon med digital kommunikation på sociala medier och ville därför engagera sig volontärt inom kommunikation. Vi välkomnar medlemmars egna idéer till engagemang och Marcela gjorde en fantastisk insats med annonsering på sociala medier inför höstens rekrytering av gruppledare.

Medlemskapet är gratis, bli medlem i dag! Tillsammans med barnen bryter vi segregationen.

Pin It on Pinterest

Share This