En Julgåva för ett öppet och inkluderande samhälle

Svenska med baby vill att alla barn ska växa upp i en omgivning formad av trygghet och omtanke, där familjer är inkluderade i ett öppet och jämlikt samhälle.

Er gåva kommer att möjliggöra för fler nyanlända småbarnsfamiljer att inkluderas i Sverige. Genom sammanhang där småbarnsfamiljer med olika bakgrund möts, möjliggör vi trygghet och stöd, lek och utveckling, språkinlärning och kontakt med arbetsmarknaden samt nya sociala kontakter. 

Julgåvan kan vara från 5000 kr och uppåt. Som tack skickar vi en banner och ett diplom som ni kan använda för att visa att ni stöttar vårt arbete. Självklart kommer vi också att lyfta i våra kanaler vad ert stöd har betytt.

Till er som skänker 20 000 kr eller mer, erbjuder vi en föreläsning hos er om Svenska med babys metod och arbete med öppna föräldragrupper och annan integrationsverksamhet (gäller i Stockholm, kontakta oss för förfrågan på annan ort).

Enklast är att ge gåvan via swish eller bankgiro. Skriv ”Julgåva” som meddelande och skicka er e-postadress dit vi kan skicka bild och julgåvobesvis.

Tack för att ni bidrar! Med förhoppning om ett mer inkluderande 2023, önskar vi er alla en riktigt fin jul- och nyårshelg!

 

Bankgiro: 5158–6030

Ge en gåva med Swish: 123 071 22 08

Ange ”Julgåva” och namn på företaget som meddelande så vet vi vilka ni är.

Önskar ni betala via faktura eller har andra frågor är det bara att kontakta oss via mail till mail@svenskamedbaby.se

Pin It on Pinterest