Stöd Oss

Var med och gör skillnad!

Svenska med babys verksamhet bygger på deltagande och det ideella engagemanget. Vill du engagera dig för att fler föräldrar och barn ska få ta del av Svenska med baby och har du idéer om hur du skulle vilja engagera dig? Då är du varmt välkommen att bli medlem (det är gratis!) och kontakta oss på mail@svenskamedbaby.se för att diskutera just ditt engagemang i Svenska med baby!

Ett enkelt sätt att vara engagerad i Svenska med baby är att sprida information om verksamheten på social media. Medlemmar kan även hjälpa till att sprida information om våra föräldragrupper genom lokal affischering.

Bli medarrangör

Svenska med baby genomförs i nära samarbete med lokala aktörer såsom bibliotek, familjecentraler och öppna förskolor. Vill ni som lokal aktör vara med och arrangera Svenska med baby och bidra till att skapa en långsiktig verksamhet? Vill ni hjälpa oss nå ut till fler föräldrar och barn eller arrangera en aktivitet för våra deltagare? Vi hjälper till med arrangemanget och bistår med stödmaterial.

Välkommen att kontakta oss på mail@svenskamedbaby.se.

Ni är med och gör skillnad!

Bli partner

Svenska med baby finansieras genom stöd från och samarbeten med offentlig sektor, stiftelser, fonder, företag och organisationer. Ni kan bistå Svenska med baby ekonomiskt samt genom er kompetens och era kanaler. Vi skräddarsyr samarbetet, utifrån era önskemål.

Välkommen att kontakta oss på mail@svenskamedbaby.se.

Ni är med och gör skillnad!

Ge ett bidrag

Om du vill ge ett bidrag eller gåva till Svenska med babys verksamhet är det självklart välkommet och uppskattat.

Skriv “Stötta” och din email som meddelande (email så att vi kan skicka ett tackmeddelande till dig!).

Swish: 123 071 22 08

Bankgiro: 5158–6030

Tusen tack för ditt bidrag!

Boka en föreläsning

Vi ger utbildning om Svenska med babys metod och arbete med öppna föräldragrupper och annan integrationsverksamhet med nyanlända och etablerade småbarnsfamiljer.

Kontakta oss på mail@svenskamedbaby.se om ni vill veta mer.

Ni är med och gör skillnad!

Pin It on Pinterest