Sahar Faghihinejad, samordnare på Svenska med baby för familjelördagarna i Rinkeby.

Jag heter Sahar Faghihinejad och är ny samordnare för familjelördagarna i Rinkeby! Jag kommer tillsammans med mina kollegor på Svenska med baby och i samarbete med Rinkeby Folkets hus arbeta för att utveckla höstens familjelördagar i Rinkeby.

”Rinkeby ligger mig varmt om hjärtat”

Rinkeby ligger mig varmt om hjärtat eftersom det var där jag föddes och bodde mina första år och jag hoppas att jag kommer kunna ge tillbaka lika mycket till ett område som gett mig så många goda minnen och en fin uppväxt. 

Jag har en samhällsvetenskaplig utbildning i grunden och har jobbat inom socialt arbete med fokus på barn och integration i många år, bland annat på HVB-hem, förskola och på Medborgarkontoret i Tensta. Det ska bli jätteroligt att få knyta ihop min kunskap och mina tidigare erfarenheter på Svenska med baby och speciellt kul att få fokusera på Rinkeby och dess närområden. 

Planeringen för hösten är redan igång och vår första familjelördag i Rinkeby äger rum den 22 augusti klockan 13.00 – 15.00 i parkleken Rinken.

Jag hoppas att vi ses!

Varma hälsningar,
Sahar Faghihinejad, samordnare på Svenska med baby

Pin It on Pinterest

Share This