Jag vill hjärtligt tacka alla fantastiska volontärer, medarrangörer och alla andra som vi på olika sätt samarbetat med under vårterminen! Trots coronautbrottet har vi tillsammans kunnat skapa lekfulla och trygga möten med småbarnsfamiljer med olika bakgrund. Efter ett kort uppehåll i mars ställde vi om vår verksamhet till utomhus- och digitala möten – allt i nära samtal med er engagerade runt om i landet. – Emelia Frennmark, verksamhetschef på Svenska med baby.

I juli tar vi sommarledighet men vi är tillbaka i augusti och fortsätter vårt arbete med öppna föräldragrupper och aktiviteter för föräldrar och barn. I höst kommer vi tyvärr inte att fortsätta våra öppna föräldragrupper i Nacka Forum och Österängskyrkan i Jönköping och vi tackar varmast alla deltagare, gruppledare och medarrangörer för den här tiden! 

Nytt inför höstterminen!

Däremot har vi några roliga nyheter att dela med oss av om höstterminens föräldragrupper – öppna föräldragrupper utomhus kommer att fortsätta även i höst och vi kommer dessutom starta lite tidigare än vanligt. Vi kommer att fortsätta med och utveckla våra digitala föräldragrupper, med gästföreläsare om aktuella ämnen på temat föräldrastöd och vi ser en spännande utveckling av pilotprojektet där vi matchar föräldralediga, håll utkik här i höst! Vi välkomnar även fyra nya grupper i höst – Värmdö, Vasastan, Södertälje och Huskvarna och föräldragruppen i Skärholmen byter plats till Bredäng. Våra familjelördagar får även förstärkning av Botkyrka som blir vår tredje plats för familjelördagar. 

Med andra ord väntas en spännande höst!   

Vi från kansliet önskar er alla en riktigt skön sommar, vi ses i augusti!

Pin It on Pinterest

Share This