Nyligen hade vi besök av ett gäng härliga mammor med bäbisar som kommer att vara gruppledare i Jordbro, Kista och Rågsved denna vårtermin. De deltog i en av årets första gruppledarutbildningar på vårt kontor på Norrsken House i Stockholm.

Det blev en härlig utbildning med många skratt, ”lunch-mingel” och heta tips från Siri som även var gruppledare förra terminen.

Det är alltid lika givande att få träffa er härliga föräldrar och gruppledare, ni är fantastiska och en så stor och viktig del av vår verksamhet. Ni är med och skapar Svenska med baby och vi tar mer än gärna emot förslag på hur vi kan förbättra vår verksamhet med allt från utbildningsmaterial, aktiviteter, till innehåll under föräldraträffarna. Ni är våra stjärnor och experter och ni besittter den stora kunskapen!

Dela gärna med er av er upplevelser, känslor och tankar genom att tagga oss med @svenskamedbaby. Följ oss gärna på Instagram och Fb.

Driver du en blogg eller gillar du att skriva och vill dela med dig av dina erfarenheter som deltagare eller gruppledare? Vi tar mer än gärna emot skrivet material! Skicka då ett mail till mig på zandra@svenskamedbaby.se .

Känns härligt att vårterminen äntligen är här! Många av våra grupper har nu startat, hoppas vi ses <3

Pin It on Pinterest

Share This