Terminen börjar nu lida mot sitt slut och vi har haft terminsavslutning för alla våra populära Öppna föräldragrupper runt om i landet samt för våra Familjelördagar i Rinkeby, Rågsved och Fisksätra. 
Vilken fantastik vår vi har haft med över 4600 besök av barn och föräldrar. Vi har tränat svenska, sjungit, samtalat, fått vänner för livet, fått ingå i en unik gemenskap, delat kunskap och erfarenheter och stöttat varandra i föräldrarollen.
Vi är så tacksamma för alla ni gruppledare, medarrangörer, deltagare och partners som engagerat er och varit med och skapat en magisk vårtermin.  Ni är guld värda och en viktig del av vår verksamhet utan er hade vi inte funnits, tillsammans bryter vi segregation! Nu ser vi fram emot en lika fantastisk hösttermin, men innan vi önskar glad sommar så är ni varmt välkomna till våra sommaraktiviteter:
 
* Sommarfest med picknick i Rålambshovsparken, Sthlm, den 11 juni 10.30-12.00 med korvgrillning, fika, nya möten och samtal. Det är gratis, men anmäl dig och ange hur många som kommer till victoria@svenskamedbaby.se så att vi vet hur mycket mat vi ska köpa. Skriv gärna också om du har några allergier eller önskar vegetarisk korv.

* Järvaveckan tillsammans med ÖppnaDörren, Sthlm,  12  juni kl. 14.00-16.00, samt 14 juni 14.00-16.00. Vi sjunger, samtalar, pysslar och fikar.

* Sommar på torget Hässelby gård, Sthlm, 12  och 19 juni 10.00-12.00, Vi sjunger, samtalar, pysslar och fikar.

* Sommar på torget Rinkeby 13 juni 13.00-17.00. Vi sjunger, samtalar, pysslar och fikar.
 
Varmt välkomna, vi hoppas vi ses och glad sommar önskar vi på Svenska med baby

Pin It on Pinterest

Share This