Tre generationer möts

Vi kommer att starta ett mycket spännande projekt som vi kallar Tre generationer möts. Tanken är att barnfamiljer som ännu inte är etablerade i Sverige träffar äldre personer som är väl etablerade. Många familjer som kommer hit från ett annat land känner sig väldigt ensamma utan sin släkt. De saknar kontakt med en äldre generation. Å andra sidan finns många pigga seniorer som gärna aktiverar sig och tycker om att träffa barn. På våra träffar möts barn, föräldrar och seniorer och gör roliga saker tillsammans. Förutom aktiviteter blir det självklart också fika och prat, som alltid på Svenska med babys träffar.

Projektet kommer att starta för deltagare i februari nästa år. Träffarna kommer att ske i stadsdelar i Stockholm. De första träffarna kommer att vara i Farsta. 

Du kan redan nu skicka en intresseanmälan med namn, mailadress och telefonnummer till projektledaren Nicole Zetterlund, så skickar hon information till dig när datum för den första träffen är bestämd. Då kan du se om det passar dig att komma på den. nicole@svenskamedbaby.se

 

Pin It on Pinterest