Ny termin, nya medarbetare, ny webbsida, nya möjligheter… Ja, en hel del är nytt när vi nu startar den nya terminen, hösten 2015.

Men en hel del är också precis som tidigare. Vi behåller guldkornen och fortsätter jobba vidare med vår kärnverksamhet. Våra öppna föräldragrupper är under hösten 16 till antalet och arrangeras i elva kommuner. Du som är föräldraledig är varmt välkommen att vara med, tillsammans med ditt barn. Du är med när det passar dig och du behöver aldrig anmäla dig i förväg. Vi bygger träffarna kring olika teman och samlar föräldrar och barn från många olika bostadsområden. Kom om du pratar flytande svenska eller om du ännu inte kan ett ord. Alla är välkomna och vi ser fram emot att träffa just Dig!

I Stockholms län fortsätter vi också att bjuda in till ”Aktiviteter med baby” där du kan upptäcka nya delar av stan och delta i roliga aktiviteter, tillsammans med andra deltagare. Du kan följa Svenska med baby på Facebook för att få information om vad som är på gång.

För att du ska kunna fortsätta vara med i vårt sammanhang när föräldraledigheten är slut och barnen blir äldre, fortsätter vi bjuda in till Familjelördagar i Rågsved en lördag i månaden. Hela familjen är välkommen på roliga aktiviteter, helt gratis och utan föranmälan. Du som bor i Stockholm kan också anmäla dig till ”Hemma hos”, där du har möjlighet att bjuda hem eller bli hembjuden till en annan familj, i en annan del av stan.

Vilken härlig höst som väntar! Vi börjar med en festlig kick-off, nu på tisdag 1 september kl. 12.30-14 på Familjecentralen i Skogås. Gratis och utan föranmälan, såklart! Barn och föräldrar, nya möten och möjligheter. Vi hoppas att just Du vill vara med!

Välkommen!

Svenska med baby-teamet

Genom Anna Jansson Libietis, verksamhetschef

Pin It on Pinterest

Share This